Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

PROFIL BLOGGER

BIODATA

Dendi Rustandi. Lahir di Pameungpeuk Garut, 22 Desember 1985. Ayeuna nuju ngumbara di Jakarta . Karyawan PT. Bhinneka Mentari Dimensi ( Bhinneka.com )

KONTAK

 

yahoo-logo

Yahoo Messenger!

imong_funcky@yahoo.com

No. Kontak:
081389014476
02198999611

 

16 Balesan to “PROFIL BLOGGER”

  1. Apip O'ang said

    Sampurasun…. mugia sehat salalawasna. Simkuring seja ngiring jabung tumalapung sabda kumapalang dina ieu rawayan,teu aya nu di piaharep sangkan nambahan pangaweruh. hatur nuhun kang

  2. cacink_keren said

    assalamu’alaikum Kang Dendi, nepangkeun yeuh sareng sim kuring, sami2 Urang (TURKI) turunan tipakidulan… kang sim kuring ninggal Kaos FOS meni sae pisan, tiasa ngagaleuh dimana tah kaos teh kang upamu hoyong ngagaduhan… upami aya nyuhunkeun di imel we impormasina ka dhe_poetra@yahoo.com, hatur nuhun sateuacana..

    wassalam….

  3. H Achmad Sukradarma said

    Ass wr wb, kalintang resep aya nonoman Sunda kersa ngajagi basa karuhun, ngabagikeun elmuna ka baraya urang Sunda, hatur nuhun kasep, kaanggo pisan ku sim kuring.., wass

    • Waalaikum salam wr wb,hatur punten oge pa haji nembe di waler ku sim kuring,hatur nuhun pisan parantos kersa sumpin ka blog ieu,nya sami pribados oge masih keneh di ajar,Hapunten bilih mah aya kecap atanapi sasauran abi dina ieu blog anu kirang pantes.

  4. abi jibril said

    kang.meni sono kana bahasa sunda.hapunten bilih bahasana kasar.nepangkeun atuh ti abdi.tos 10tahun dipangumbaraan.kang tina foto sabelah kenca,numake topi hideung jaket coklat.namina iwan sanes,urang leles… ,mukana sami sareng muka kawan abdi….

  5. assalamu’alaikum kang,…neupangken simkuring putra ASGAR (limbangan) nu ageung d jakarta,simkuring hoyong perdalam tentang sunda, baik bahasa, seni, budaya, jeung sajabana, alhamdulillah ku ayana blog iyeu, tiasa nambihan pengetahuan tentang kasundaan, haturnuhun kang, salam ka sadayana….

  6. metrie said

    Salam kenal we…mugia ia blog seeur mangpaatnanya, diantos info anu antik saputar jabar Kang…

  7. cep dendi wah mani anom keneh padahal tetehmash geus kolot… cep we nya asa ka alo tuda, wilukeung kenal. tah kukituna puguh ari urang sunda nu ngumbara di lembur batur teh . masing can pendak ge stil yakin pisan siga enya rek di tampi … tapi mudah-mudahan di tampi yah salam kenal teteh. kaleresan teteh teh di yogya di ngawitan kuliah dugi ka kenging padamelan ayeuna tos rimbitan ge di yogya keneh we…. yu atuh aurang ramekeun yeuh FB urang sunda teh. langkung sae mun dianggo diskusi supados karaos tah ilubiung na . salam kanggo sadayana nya cep. salam ti teteh Lia kustiandi

  8. Aduh gening budak ngora keneh pa… ah teu pas, ayi Dendi wae lah da sabaya jeung pun anak anu nuju sakola di bandung.
    Wilujeng tepang, salam bingah ti kang Asep ASGAR.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: