Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Objek Wisata

Pantai Sayang heulang

Pantai Sayang heulang

Kawah Papandayan

Kawah Papandayan

3 Balesan to “Objek Wisata”

  1. jang ginanjar said

    dupi eta pantai teh dimana merenahna??kabita tah kuring kadinya…sareng pami bade ka papandayan ngangge naon nya???motor tiasa lebet teu????

    • etateh pantei sayang heulang,ayana di pameungpeuk anu lokasina kiduleun garut.upami bade ka dinya tiasa ngangge motor atanapi mobil.kanggo ka papandayan tiasa ngango motor atanapi mobil aya tempat kanggo ngalelesona.

  2. jang kasep said

    hoyong amen ka papandayan , tapi teu duh kawawuhan didinya na.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: