Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

FOTO KAGIATAN FOS

Riung Mungpulung FOS Ping 4 Juli 2010

































3 Balesan to “FOTO KAGIATAN FOS”

  1. dana said

    sampurasun.

  2. abah aden said

    duh bati handeueulna we ieu teh… kaduhung teu ngiringan, da mun harita nuju teu aya kaperyogianmah hoyong pisan hadir… ngiring bingah wae lah.. diantos pisan acara salajengna

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: