Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Buku Tamu

Wilujeng Sumping

wilujeng sumping

wilujeng sumping

66 Balesan to “Buku Tamu”

  1. Assalamu alaikum…..nepangkeun simkuring chevy linggih di Setiabudi Bandung… simkuring kataji ku ieu eusi blog teh sareng nembe dinten ieu ambdi mendakanna oge tur teu ngahaja….bade tumaros upami hoyong gabung di FOS kumaha carana asa kabita ‘hatur nuhun sateuacana……!?

  2. Herdy said

    sampurasun………, ngiringan kang (wios kaporotan oge) abdi nembe terang aya laman ieu, asa reueus ngobrol basa sunda (untung we tulisan da pami lisan mah isin (basa sunda abditos pabalatak seueur kacampuran). nuhun kang

  3. pipin prawirajaya said

    Hatur nuhun ka sadaya nu tos mumule budaya sunda. Tong isin-isin nyarios sunda dimana oge urang aya. Tingalikeun yen urang sunda teh masih tetep jaya. Dina peta kuno mah Sunda Besar teh wilayah na dugi kadaratan Vietnam, Kamboja, Thailand ayeuna. Naha ayeuna mah bet teu aya dimamana. Asa di lembur batur cicing di jawa barat oge.

  4. Si Andreans Anu KASEP said

    Aslm..
    saya keturunan urang sunda dari pandeglang, itupun bapak saya yang orang sunda.
    kalau ibu saya orang jaseng ( jawa banten ). dari kecil saya gk pernah di ajarin bahasa sunda, baik yg sunda kasar maupun yg sunda alus.
    kalau yg sunda kasar, saya bisa sedikit-sedikit mah. tapi kalau yg alus, saya belom bisa sama sekali. jadi bolek kan saya belajar bahasa sunda yg alus.

    salam bae tina andreans ejeng babaturan anu boga suku sunda, pokona mah salam persaudaraan. hayu urang sakabehan ngalestariken bahasa sunda sami-sami.

  5. Argadipraja said

    Sampurasun,,ngiring ilubiung sareng bingah sumping ka ieu blog..
    Nepangkeun,abdi linggih di Sukabumi..

  6. yoga utama said

    sampurasun….bingah tiasa tepang…kumaha daramang ? sok atuh urang hudangkeun seni budaya sunda teh…abdi Yoga ti Paguyuban Warga Pasundan Sumatera selatan DPC Kotamadya Palembang

  7. hikmawan said

    asa reueus pisan aya nonoman anu kersa muka blog dina basa sunda, padahal jaman kiwari mah sok sanaos cicing di dayeuh bandung nu janten ibu kota jabar, puseur dayeuh urang sunda asa kirang katinggal sundana, sok emut kapungkur keur di lembur mani waas maca blog (naon basa sundana) sunda teh, kuring mah lembur teh di desa maruyung, kac pacet kab.bandung.
    Euyeyuban deui aosanna!!!!!!!!!!!!!!!

  8. hikmawan said

    alhamdulillah pendak sareng dongeng kapungkur nuju sd, nu moal laas kaibunan, moal luntur kahujanan, moal tinggaleun jaman

  9. Assalamualaikum…
    ngiringan ah,,
    ngiring ngalangkung, ngiring bingah, ngiring silaturahim…

  10. Kang Asep said

    Assalamualaikum wr wb.
    Wilujeng siang Kang Dendi, Punten simkuring tos kumawantun ninggalan kanu ieu blog, sareng simkuring mani kataji/reu’eus pisan kanu kreatifitas kang Dendi mudah-mudahan Kang Dendi heunteu bosen ngamajeungkeun sareng ngamumule basa sunda.

    Wasalamualaikum wr wb

    • Waalaikum salam kang Asep, punten nembe di waler margi kamari teh nuju rariweuh pisan. Hatur nuhun sateuacana parantos kersa sumping sareng maos blog sim kuring, muhun hayu urang sasarengan ngajagi sareng ngariksa budaya sunda.

  11. heri said

    Assalamualaikum Wr Wb…akang eteh aduh meuni sae piesan aya forum silaturahmi urang sunda ? ngiringan atuhnya tiasa ?

  12. toni suherman said

    assalamu’alaikum,

    Nepangken simkuring Toni Suherman kawit ti Sumedang, ayeuna ngumbara di Bandar Lampung parantos 18 tahunan bade ngiring gabung di ieu situs ( FOS )manawi ditampi, wilujeung saum, mugi patepang di boboran, hatur nuhun.

    Wasalam….

  13. Asep Hamzah said

    Assalamu’alaikum,,
    Salam wanoh..simkuring salah sawios ourang Sunda nu kalintang bingahna tiasa linggih kana ieu blog,,
    Mudah-mudahan urang sadayana tiasa ngamumule kasundaan urang,,,

  14. Nepangkeun abdi sareng Lelly anu katelahna mah Teh Elly thea, ngiringan ah…..

  15. bhadru said

    assalamualaikum

    abdi badru ngiring gabung ahk……mugia sing di tampi……

  16. zainal Muslih said

    Assalammualaikum………..

    Nepangken simkuring pun Zainal bade ngiring gabung di ieu situs manawi ditampi sareng widi tinu gaduhna.
    hatur nuhun

    Wassalammualaikum………

  17. Asep Nugraha said

    sampurasun…. asalamualikum
    absen heula ahhh… hehehhe

    nami abdi asep kang .. ti palihan bandung sareng sabudeureunana

    salam baktos ti sim kuring…

  18. neng dewi said

    alhamdulillah geuning aya blog basa sunda teh, simkuring tiasa nambihan materi dina ngajarkeun basa sunda ka murangkalih di sakola saestuna kamus basa sunda nu kalintang mangfaatna pikeun simkuring kana basa nu can dipihartos maknana ku simkuring, sakali deui ngahaturkeun mangrebu-rebu nuhun mugia tiasa dikembangkeu deui. Hatur nuhun kang Dendi Rustandi.

  19. misi mas-mas..
    saya orang palembang..
    tapi bapak saya sunda..

    pengen belajar bahasa sunda..
    hatur nuhun.. hihi

  20. Indonesia said

    Hatur nuhun ah,,,kalintang bingahna pribados tiasa langkung seueur diajar…” rumaos masih seueur keneh kakirangan dina perkawis kasundaan…” dukung terus akh.”

  21. H Achmad Sukradarma said

    Teu bosen muka blog Den Dendi, diimeutan, dilenyepan, basa Sunda kalintang pikaresepeun. Naha basa deungeun Inggris, Jepang, Jerman asa toh-toh-an diajar, ari basa Sunda teu dimumule. Insyaallah bade ngaheungkeutkeun basa Sunda, manawi kahontal keneh, rumaos tos rada cueut..

  22. admin said

    sae na mah ditambih ku undak usuk basa, margi pribados sering lepat nempatkeun paragi na, misalna keur ka kolot, ka budak , ka sasama.
    haturnuhun

  23. Andri Sukmawansyah said

    punten ah…bade ngiringan

  24. yepul s. said

    sampurasun….. nepangkeun sim kuring asli ti caringin – bungbulang. leres pisan urang sunda ayeuna mah seueur nu teu terang kabudayaan asli sunda. salah sawiosna wae dina basa, barudak ayeuna mah tos teu tiasa ngabedakeun basa kanggo nyalira, ka sasama, sareung ka saluhureun. mugia ku ayana blog2 anu sapertos kieu tiasa sakedikna diajar basa anu leres. sim kuring ngadukung pisan, teraskeun kang

  25. yayan salhia wangsadipraja said

    Assalamu’alaikum wr wb

    Sampurasun…kang,punten ah..manawi teu kaabotan simkuring bade ngiring jabung tumalapung dina gempungan ieu.Haturnuhun ah seueur keneh geuning anu haat kana basa sunda,basa nu tos jati ka silih ku junti,hayu urang rempug jukung sauyunan tanjeurkeun deui basa sunda….sorrrrrrr………….

  26. jaka said

    assalaamu alaikum wr wb. sampurasun.. nepangkeun yi ieu akang ti sukabumi. reugreug hate niggal aya nonoman anu masih paduli kana budaya sorangan. Wilujeng bajoang, diantos informasi kasundaan nana. Wassalaam..

    • waalaikum salam kang,sami nepangkeun oge sim kuring asli ti Garut, muhun kang abi teh resep pisan kana budaya sunda,mung ayeuna mah geuning barudak anom teh tos rada hilap kana budaya sorangan ,nya kukituna sim kuring ngadamel kempelan sareng website facebookna oerang soenda,mugia tiasa ngaraketkeun silaturahmi sareng kabudayaan sunda teu leungit.

  27. nepangkeun kang, abdi oge ti garut. ayeuna sok janten kuncen di http://dadangsadkar.wordpress.com/ sareng di http://kawulalemahcai.worpress.com/ layad nya ka ditu. nuhun ah.

  28. wilujeung teupang kang nendy…simkuring sanaos sanes urang cianjur,nanging gaduh lalakon di cianjur….bade ngiring ngariung didieu…manawi we awet anom….he…he..

  29. ass wr wbr… nepangkeun abdi lelly Elianingtias kustiandi, tapi sok di telah lia. Cep dendy… teteh mun ngintun tulisan dina blog ieu tiasa teu. nya saha nu terang atuh kanggo ngaramekeun. sok emut jaman di SMP baheula teteh sok ngesian cakakak dina majalah mangle, maklum lah teteh mah resep keneh sueri … hatur nuhun saha nu terang engke tiasa nambaan kasono ka lembur kanggo nu tebih ti lembur

  30. Willa Sullivan(Teh Willa)nelahna.. said

    Nepangkeun kang Dendi,

    Jenengan abdi Teh Willa(nelahna) abdi nuju ngumbara di AS ngiring caroge…Blogna keren pisan kang…abdi bingah pisan mendakan blog ieu..abdi mah sanaos linggih di Amrik oge upami aya kasempetan mah sok nyarios basa Sunda wae…kaleresan pun lanceuk oge tiasa nyarios basa Sunda sakedik-kedikeun mah.. margi anjeunna kantos linggih di Bandung salami tujuh warsih(taun). Bahasa Indonesiana lancar…..abdi hoyong pisan pesen kaos FOS..tiasa diwakilan ku pun anak nu linggih di Bandung nya….

    Nuhun sateuacanna..nyuhunkeun diwaler..

  31. blogna alus pisanlah kang…
    terus budayakeun kasundaanna nya kang…

    di dukung pisan ku abdimah…

  32. Jangteddy said

    Assalamualaikum………

    Nepangkeun nami abdi jangteddy.
    Ehh kang resep ka Arsenal nya (katingali tuh dipotona)
    Blog na sae kang.

    Htr Nuhun.

  33. nenk yullya said

    ass,,,npangkn kawit abdi ti purwakarta tea,,nmbe mndak ieu blog ngringn linggih ah,asa k hibur psan abdi nju mgmbara d taiwan,,sok ah kmbangkn trus,…

  34. Mang Atik said

    Sampurasun,
    Nembe kakoreh geuning seueur keneh anu migeugeut basa Sunda teh, Emang ge janten hoyong ngiringaan, kenging Lo? Nuhun Lo Dendi, mangga teraskeun, Emang mah mung tiasa ngarojong pidu’a we Mugi-mugi Alloh maparin kalancaran kana usaha Lo Dendi dina ngaronjatkeun ajen basa katut urang Sunda. Amiiin.

  35. ramadhan firmansyah said

    kang, nyungkeun alamat kangge ningal conto baju oerang sunda,,,punten bilihna upami via emai / paket, teu cekap dianggena….Hatur nuhun kang……wassalammu`alaikum

    nb..kintun alamat lengkapna ka abdi we di inbox facebook ramadhan firmansyah

  36. Assalamualaikum Wr.Wb.
    Alhamdulillah, nepangkeun sim kuring, pun Asep, kawit ti Garut (Jl.A Yani Timur No.74 ), ayeuna nuju ngumbara di Depok (Jl.Kartini No.50) ngaping anak bungsu sakola di SMA. manawi katampi seja ngiringan janten anggota FOS, hatur nuhun pa Rendi sateuacana.
    Wassalamualaikum Wr.Wb.

  37. radio CBS said

    Para wargi sadayana, radio CBS teh nyobian jadi radio radio anu midangkeun tembang – tembang sunda boh nganggo frekuensi 107.7 kanggo para wargi Cibadak Nagrak Kab Sukabumi ,

    Oge tiasa di dangukeun di http://www.sundanet.listen2myradio.com, Insya Allah streaming unggal wengi tabuh 20.00 – 05.00 ,sareng dinten Sabtu – Minggu 24 jam.

    Hatur Nuhun

    Hari Radio CBS 0817-081-1077

  38. hendra alo said

    assalamualikum wr wb
    pribados pituin sunda mung ari milari kifayat mah di sumatera…mani asa bingah amarwata suta ku ayana FOS abdi janteun tiasa nyarios sunda sok sanaos bahasana garihal sareung mung ngalangkungan internet-an tapi sakeudikna tiasa ngalandongan karinduan abdi kana budaya sunda…..pokona mah reueus pisan….hatur nuhun FOS wassalam wr wb

  39. Omen Lazio said

    Ngiring nimbrung ka FOS…
    mani asa hariwang ninggal kabudayan sunda deui..
    anu ti payun mah teu kadangu pisan…
    nuhun ka kang FOS atos ngahijikeun deui urang sunda..

    KABEH DULUR we pokonamah…

  40. yudi w winataatmaja said

    bingah amarwata suta bingahna kagiri-giri rehna sunda teh lain ngan ukur sesebutan tapi aya keneh jirimna, meungpeung haneut sim kuring seja nitip amanat ka fosclub sarupaning budaya sunda naon bae wujudna boh igel, seni, parabot jeung sajabana geuwat geura daftarkeun hak ciptana ulah nepi kajadian deui siga nu katukang…

  41. Heni Ncoet Handayani said

    Assalamu’alaikum wr. wb.
    Nepangkeun sim kuring pituin Bandung, tapi belet kana kakayaan budaya sunda. Meni asa tepang panineungan…simkuring gumbira pisan tiasa tepang sareng FOs. Mugi tiasa mikaya kaelmuan sanreng kasundaan pribados. Diantos ‘barakatak’na alias carita2 bodoran basa sunda.

  42. Agus Aifin said

    assalamu’alaikum
    hayu dulur sadayana urang sami-sami bangkitkeun budaya sunda……
    simkuring bingah pisan ku ayana club FOS ieu urang tiasa sami-sami tiasa terbuka di papada dulur ti sunda……
    hatur nuhun pangersaa….
    waassalamu’alaikum…

  43. agusheri said

    assalamu’alaikum,
    nepangkeun sim kuring teh aslina mah ti bandung, ayeuna nuju ngumbara di tangerang lumayan tos aya 16 taun mah,….meni bingah tos tiasa ngagabung di club FOS, salam kenal ka sadayana…
    wassalam…

  44. zainal somantri said

    wilujeng tepang kasadayana, reueus pisan aya keneh anu geten talaten sareng nyaaah keneh kana budaya sunda, reugreug ayeunamah seuseur geningan baraya teh, teu keueung teu hariwang hayu urang mumule budaya sunda tur dongen sunda teh kusdayana ulah dugika jati kalisih ku junti.

  45. bank herdi said

    Aduh….hilap wae ari sumping ka FOSclub teh, tara ngeusian buku tamu, ayeuna mah meungpeung emut, janten weh ngeusian, salamkenalka sadayan penggemnar FOSclub……
    kanggo FOSclub, sing terus maju, berkembang, anu utamina mah sing leuwih kreatif berkarya, ngamajukeun budaya Sunda…..

  46. Assalamu’alaikum,,
    Salam wanoh..simkuring salah sawios mojang Sunda nu kalintang bingahna tiasa linggih kana ieu blog,,
    Mudah-mudahan urang sadayana tiasa ngamumule kasundaan urang,,,

    • Dendi Rustandi said

      Waalaikum salam wr.wb,
      Hatur nuhun parantos kersa lebet ka blog sim kuring,sumuhun mangga urang ngamumule kana kabudayaan sareng seni kasundaan.

  47. purwakumbara said

    Assalamu alaikum. nepangkeun sim kuring asal ti palabuan ratu.
    sae pisan ieu blog teh ngingeutkeun kuring waktu keur budak pami bade sare sok di dongengan ku nini. hatur nuhun ah. sok atuh geura tambihan dongeng2na, diantos pisan…

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: