Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Ngimpi Malem jumaah

Posted by Dendi Rustandi dina Séptémber 2, 2010


Urang Jawa ngagunakeun basa sunda tapi logatna make basa Jawa nyarita ka urang Sunda ngeunaan ngimpina dina malem Jumaah.

Urang Jawa : “Mas abdi wengi ngimpen

Urang Sunda : “ngimpen naon mas?”

Urang Jawa : “Ngimpen bobo jeung nu geulis.”

Urang Sunda : “Kumaha dina jero impenannana?”

Urang Jawa : “Pokona endah pisan ngan pas abdi gugah nu geulis teh hento aya, pan abdi teh kesel ah abdi teh bobo deui we.”

Urang Jawa : “Eh ngimpen deui.”

Urang Sunda : “Bari kerung, ngimpen naon deui mas?”

Urang Jawa : “Ngimpen gaduh acis seueur pisan. Pas abdi gugah dicabakan dina pesak calana, acisna hento aya ah abdi teh kesel bobo deui we.”

Urang Jawa : “Eh abdi ngimpen deui”

Urang Sunda : “Ngimpen naon deui mas?”

Urang Jawa : “Ngimpen ee”

Urang Sunda : “Kumaha tah?”

Urang Jawa : “Pas abdi gugah, dicabak teh aya ee teh. Hahahahahahaha….”

ti ketawa.com

6 Balesan to “Ngimpi Malem jumaah”

  1. nur siti robiah said

    Ass. wr. wb.

    Punten ngiring ngunjalan karya-karya sastra nu aya didieu.Kanggo bahan pangajaran barudak di sakola.

    Hatur nuhun pisan.

  2. iwansky said

    alus ui banyolanya kang
    abdi iwan sky from paris van java
    visit my blog too heh hehe
    http://www.iwansky82.blogspot.com
    peace the world

  3. Dede said

    Assalamu alaikm…
    Pntn ah ngiring nimrung manwi d widian…

    Hehehe…

  4. FITRI HIDAYANI said

    naha urang jawa terang ee nya? biasana mah ngisinggggg

  5. Kang Asep said

    Hahaaaaaaaaaaaaaaa

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: