Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Cai Hujan Tadi Siang

Posted by Dendi Rustandi dina Agustus 29, 2010


Geulis…..
Basa bulan remeng-remeng
kahalangan mega ipis….
urang leumpang dihiji jalan
anu masih baseuh ku ci hujan
cai hujan tadi siang

Taya sora nu kaluar
ukur hate anu pada galecok
nembrakeun rasa kasono….
kasono nu moal pernah laas
salalawasna…..

Cai Hujan Tadi Siang (2)

Geulis…..
Basa urang ngarandeg di eta jalan
anu masih baseuh ku ci hujan
cai hujan tadi siang

bulan remeng-remeng nu nyaangan
jadi saksi urang duaan…..
silih teuteup pinuh sono jeung tresna
pageuh geugeut anjeun nangkeup
kanyaah reujeung katresna
anu ngaguruh na dada
cacap di tungtung biwir
anu pageuh silih geugeut

kenging mulung ti http://sundablog.wordpress.com

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: