Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

SATACAN NIKAH

Posted by Dendi Rustandi dina Juli 21, 2010


Pameget : Akhirna…Kuring geus ngantosan ti baheula…

Istri : Akang rela eneng pisah jeung akang?

Pameget : Piraku! Ulah sakali-kali mikir kadinya!!

Istri : Akang bogoh ka eneng?

Pameget : Geus pasti! Salilana pastina kitu…

Istri : Eneng mah sieun Akang selingkuh?

Pameget : Ih da alim! teu mungkin Akang ngalaksanakeun eta mah, pigeuleuheun…

Istri : Cium Eneng atuh kang?

Pameget : Muhun…

Istri : Kang…

5 TAUN SANGGEUS NIKAH….
tinggal baca ti handap ka luhur…

Kintunan ti : agozi21@yahoo.com

2 Balesan to “SATACAN NIKAH”

  1. Gie I Joe said

    Mun jorang ulah cacarita tapi cawokah mah, pek wae, heug nulisna rada uni. Dinu suni sok hayang nilik-nilik nu leutik mun Geude’ mah sok hayang ninggali nu di hareup nyaeta pinareup tea.

  2. banx said

    Jhahahaha,lucu euy, hade lah ieu nu nyieun carita,kreatif…

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: