Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

KI SOBAT DI PANGUMBARAAN

Posted by Dendi Rustandi dina Juli 21, 2010


Deni Hadiansah

KI SOBAT DI PANGUMBARAAN

Kungsi urang leumpang, babarengan rarampeolan
Tulag tolog titincakan, nyungsi ajen kahirupan
Nimbang-nimbang kahariwang, ngudag-ngudag kabagjaan
Awak ngagubra, beuki lungse beuki nahnay
Waktu urang nahan renghap, keteg angen jeung jajantung
Kungsi urang reureuh handapeun caangna bulan,
Nogencang taya bentang, uyup- ayap kapoekan
Babarengan ngalalana, ngupahan rasa sungkawa
Nguyup elmu, nguras tanaga
Nyukcruk raga, nu longkewang sagala tuna
Renghap urang babarengan, ngadedempes teu empes-empes
Keur ngintip lolongkrang nasib
Geus deukeut ngabecir ngacir
Diudag digupayan, balebat caang ngupahan
Tapi urang sapikiran, nyusud tapak di lemah pangumbaraan.
dicutat ti kurawa06.wordpress.com

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: