Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Foto Foto Kagiatan Riung Mungpulung FOS

Posted by Dendi Rustandi dina Juli 8, 2010


Saurang nu Mairan to “Foto Foto Kagiatan Riung Mungpulung FOS”

  1. Wilujeng.. Ngiring bingah, Abah ngadu’akeun ti tebihna mugia ieu beungkeutanteh sing janten simpay kakiatan, keur nembongkeun ajen wewesen nonoman urang tatar pasundan bral geura miang…

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: