Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Silaturahmi FOS

Posted by Dendi Rustandi dina Méi 30, 2010


BEWARA !!!
Kasugri kadang-wargi miwah kanca-mitra sapaguyuban di Facebookna Oerang Soenda ( F.O.S ).dihaturanan sumping dina Riung Mungpulung enggoning ngaraketkeun tatali-wargi antawis urang sadaya dina :
Dinten    : Ahad,kaping 4 Juli 2010
Waktos  : Tabuh 9.00 WIB dugi ka rengse
Tempat : Neglasari Resort Jl.Cihanjuang ( Gedengeun Pandiga Jati ) Cihanjuang – Cimahi
Acara    : – Silaturahmi antawis dulur dulur FOS
– Milih/nangtoskeun Ais Pangampih (pangurus) ngawakilkeun Distrik / kota masing masing
– Hiburan sareng nu sanesna
Waragad : Rp 50.000 /saurangna tiasa ditransfer ngalangkungan:

Nomer Rekening : 3288-01-015451-53-8 ;BRI Siliwangi -Cimahi
Asmana                   : A.HARYADI
Rasa bingah anu kalintang saupami Mitra-wargi tiasa sumping dina waktosna.

Hatur nuhun

Saupami aya patarosan tiasa ka:
1.Dendi Rustandi ( Pupuhu F.O.S )
2.Ayah Syani Wiramihardja

Saurang nu Mairan to “Silaturahmi FOS”

  1. nia k syafe'i said

    insyaAlloh bd ngiringan…

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: