Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Hua Haa Haa

Posted by Dendi Rustandi dina Oktober 20, 2009


Tukang Baso

Oneng    : Gung, kunaon tukang baso nakolan mangkoq ?
Agung    : Sabab mun nakolan tihang listrik mah lain tukang baso ngarana.
Oneng    : Salah !!!!
Agung    : Naon atuh ?
Oneng    : Sia mah belegug, nya ku sendok atawa garpuh atuh.
Agung    : HUAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Nyamuk
reungit
Ucin   : “Bro, Nyamuk naon anu gendut,  beuki dahar, jeung sare
wae??”
Ubro  : “Ah maneh mah aya aya wae.”
Ucin   : “Eeeeeeh seriiuuuus!”
Ubro  : “Nyamuk Aides Egepti nya?”
Ucin   : ” Lain atuh!”.
Ubro  : “Takluk ah!”.
Ucin  :”Nya Muksin atuh…. hahahahahahaaa…!” ( Sabari Lumpat )
Ubro  :”Anjir eta teh ngaran bapak urang, awas siah!”. ( Sabari Ngudag)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: