Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Bodor Romadon

Posted by Dendi Rustandi dina Séptémber 11, 2009


Dihaja

Incu: “Bah, tadi Ujang ngabuburit ngojay di walungan, aya cai nu kainum ku Ujang, batal heunteu ?”

Abah: “Nya heunteu ari teu dihaja mah.”

Incu: “Tapi Bah, kainumna rada loba.”

Abah: “Sakumaha.?”

Incu: “ Aya ari sagelas mah.”

Abah: “ Lain kainum atuh selud et amah, tapi diinum, dihaja…”

Batal Kacida

Ono: “Kumaha kira-kirana lamun keur puasa heug pasea, naha batal henteu?”

Ini: “Nya batal atuh.”

Ono: “Batal nyah? Tah kumaha lamun paseana teh urangna keur teu puasa?”

Ini: “Atuh eta mah jelas batal kacida.”

Loba Nginum

Akang: “Mun hayang sehat kudu loba nginum!”

Jadug: “Bohong! Geuning kuring loba nginum…kalah abok!”

Akang: “Can ngajaran diketig punduk ku botol?”

Adan Asar

Ngong adan kuring langsung hudang, teu pikir panjang blus ka dapur…rek dahar.

Karek oge tilu huap piring geus dirawel ku pamajikan.

“Matakna pagawean teh tong sare wae, tingali atuh jam!”

Kuring gigisik, nitenan jam. geuning karek jam tilu, euleuh nu tadi teh adan asar lain adan magrib…

kenging mulung ti sundamidang.wordpress.com

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: