Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Hayang Kawin

Posted by Dendi Rustandi dina Séptémber 10, 2009


kunkun2
“Hayang Kawin” – Kunkun

Hayang Kawin win win win Hayang kawin
Geus teu tahan mang tauntaun bubujangan
Hayang Kawin win win win Hayang kawin
geus teu kuat beurang peuting duh ngajablay

Era ku tatangga eujeung babaturan
loba nu nyeletuk cenah kuring bujang lapuk
Isin ku pa RT isin ku pa RW
Sering ngalelewe cenah teu payu ka awewe

Hayang Kawin win win win
Hayang kawin euy..

reff

Ema.. Bapa.. Cing pangneangkeun jodo
Kuring embung boga titel jomblo
Ema.. Bapa.. sok pangmilihkeun calon
asal ulah urut ucing garong

keun bae randa ema..
randa bengsrat anyar pegat ema..
Komo parawan ema..
So pasti paten
Masih disegel masih disegel
gel.. gel.. gel.. gel..

Lagu “Hayang Kawin” nu nyanyina Kang Kunkun, punten yeuh, duka Kun kun (dipisah) atanapi Kunkun (dihijikeun). Pokoknamah eta weh nu nyanyi lagu sunda “hayang kawin“.. Sok saha nu hayang kawin?? hehehe

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: