Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Lini di Cigalontang Tasikmalaya

Posted by Dendi Rustandi dina Séptémber 3, 2009


TASIKMALAYA, KOMPAS.com — Warga Kacamatan Cigalontang balik ka imahna sewang sewangan pikeun mariksa barang-barang anu salamet ti lini, Kemis (3/9). Sanggeus ngariksa sarta ngawadahan barang-barang berhargana, maranéhanana balik ka pangungsian atawa ka imah anggota kulawargana anu salamet.

Nana sarta Asti warga Désa Jayapura, Kacamatan Cigalontang, ngomong, henteu loba barang-barangna anu bisa disalametkeun. Dua pér tilu wangunan imahna garah parna. “Kuring ngan nyokot pakéan sarta perhiasan. Sanggeus ieu dék gungsi ka imah mitoha,” kecap Asti.

Tatangga Asti, Mahfudin (81), ngomong, ampir sakumna imahna ancur. Ngan pakéan anu bisa disalametkeun. Rugina ngahontal Rp 40 juta. Cacak kitu, Mahfudin tetep bisa bersyukur. Sabab, lantaran kajadian kasebut anakna anu cicing di Kalimantan mere kabar. Padahal, geus mangtaun-taun manéhna henteu kungsi menelepon atawa ngirim surat.

cigalontang tasik

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: