Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Viagra

Posted by Dendi Rustandi dina Agustus 26, 2009


Ki…bade nginum jamu naon pegel linu, encok atawa
jamu napsu makan?” Tanya tukang jamu ka si Aki.
“Lain euy..aya Viagra teu..?” Ceuk si Aki satengah
ngaharewos.
“Euleuh-euleuh eta mah jeung budak ngora atuh aki…nya
si Aki masih keneh sok eng ing eng kitu..?”
“Lain jeung nukitu patut deuleu..!”
“Nya keur naon atuh..?”
“Ieu euy sangkan kiih teu nyurucud wae kana suku!”
“Baruuk!

4 Balesan to “Viagra”

  1. ariebross said

    Gustiiii teuing….
    dasar aki akiiiiii…….

  2. hendra alo said

    aki teu kudu ku viagra tapi eta tuur duanana paseuk ku pipah…..

  3. jaung said

    dasar aki, sok atuh mun bade kiih di talian heula si toyibna atawa jodang ku kai supaya nyurucud kana suku hahahaha

  4. A.S. Mulyana said

    Hehheehhehhe,,,,,dasar aki-aki nurustunjung…….

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: