Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Sapatu

Posted by Dendi Rustandi dina Agustus 26, 2009


sapatu

Dokter : “Aya dua wartos anu bade di dugikeun ka bapa.
Anu kahiji wartos anu pikabungaheun. Anu hiji deui wartos
pikasediheun. Bapa bade ngupingkeun anu mana
heula?”

Pasen : “Abdi mah hoyong ngupingkeun anu
pikasediheun heula, Dok.”

Dokter : “Sampean bapa kedah diamputasi. Maksadna
kedah dipotong duanana samet tuur.”

Pasen : “Ya Allah! teu tiasa ku tarekah sanes anu
langkung ringan?”

Dokter : “Teu tiasa.”

Pasen : “Dupi wartos pikabungaheunana kumaha Dok?”

Dokter : “Sapatu kagungan Bapa bade digaleuh ku
pembantu sim kuring.”

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: