Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Salah Sangka

Posted by Dendi Rustandi dina Agustus 26, 2009


Salah Sangka (Bodor Sunda) Kareta Api barang nyemprung ti wetan ka kulonkeun.
Kabeneran di sisi rel nu deukeut ka Stasiun aya tukang
lotek keur ngebut-ngebut elap “beureum”na, sabab
dagangannana geus beak nu nyesa kari samarana
wungkul.
Ningali di hareup aya nu ngebut-ngebut lamak “beureum”,
masinis gancang ngerem Kareta Api da disangkana aya
bahaya.
Masinis terus nolol tina jandela kareta, bari nanya ka
tukang lotek :
” Aya naon Bi .. ??? ”
” Teu aya nanaon Pa … mung kantun samara-na wungkul
.. ! ”
(samara=bumbu)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: