Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Kutil

Posted by Dendi Rustandi dina Agustus 26, 2009


Di hiji poe, aya dua urang anu torek panggih dina kareta
KRD. Geus kitu kaduana teh hayang ngobrol.Tapi ngobrol
na teh embung katingali siga jelema torek ( gengsi
meureun?!).
Anu torek hijina teh kabeneran keur nyo-nyo o kutil.
torek I : “kang!!! Ari eta kutil???” bari ningalikeun
torek II : ” Oh….!!! sanes! , iyeu mah kutil!
torek I : “oh…!!! Manawi teh kutil”

Saurang nu Mairan to “Kutil”

  1. wuakakaka…janten anu dibahas teh kutil weh…margi anu nuju di coo teh kutil,sanaos teu nyambung oge nya…upami anu nuju dicoona jempol?atanapi teh botol?nya kitu tea weh…

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: