Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Kaos Lebaran

Posted by Dendi Rustandi dina Agustus 21, 2009


kaos-fos

Bonus stiker

stiker fos

Kaos Lebaran
fesbukna urang sunda
kanggo pangraket duduluran
sayogi : istri-pameuget;murangkalih-dewasa; panjang pendek

pangaos
eceran:
Rp 45.000,-/pcs
khusus min pesen 10 pcs: Rp 37.500,-/pcs
panangan panjang nambih Rp 2000,-/pcs

bahan : Combed 30s (kandel,tiis,lemes)
standar distro jaitan rante

pre order
ditutup kaping 25 agustus 2009, dikintun +- 10 september 2009
ongkos kintun/pcs
Bandung : Rp 2500,-
Jabar,Banten,Jakarta :Rp 5000,-
Jateng, Jatim : Rp 7500,-
Luar Jawa : Rp 10.000,-
“kalangkungan ongkos diuihkeun pas ngintun kaos”

anu kabita mangga diserat datana di kintun ka:
PM fesbuk : de ochie
mail : alif.clot@yahoo.com cc ka dendirustandi@yahoo.com
info langkung jentre ka admin facebookna oerang soenda :
Yahoo messenger : imong_funcky

kontak
081389247204
085220550346

data nukedah diserat
Nama :
Warna :
Ukuran :
Jumlah :
Alamat :
No HP :

*warna anu sadia hideung sareng bodas.*

conto pesenan :

Nama : Dadan Permana (pameget)
Warna : Putih panjang dan hideung pendek
Jumlah : 2 (dua)
Ukuran : L
Alamat : BPTP Kalbar. Jalan Budi Utomo No. 45 Siantan Hulu Pontianak Utara. Pontianak Kalimantan Barat 78241
No. HP : 081345555802

Cara pembayaranana di transfer.nomer rekening Transfer
dibuka pas ngawaler PM atanapi e- mail.

ukuran kaos

Alamat Produksi Kaos fesbuk urang sunda :

alif industry

Conto Transfer sareng Konfirmasina :

Nama    : Dadan Permana
Warna    : Putih dan Abu-abu
Jumlah    : 2 (dua)
Ukuran    : L
Alamat    : BPTP Kalbar. Jalan Budi Utomo No. 45 Siantan Hulu Pontianak Utara. Pontianak Kalimantan Barat 78241
No. HP    : 081345555802

Jumlah Pesenan
# Panjang     : 1 (L) bodas
# Pondok     : 1 (L) hideung

Pangaos
# Kaos        : Rp 92.000,-
# Ongkin     : Rp 20.000,-
# Total        : Rp 112.000,-

Data transfer
1. BCA             : 4370840941
a.n.               : amin abdulah
No. Konfrim : 085220550346
2. Mandiri         : 1310006680807
a.n.               : mochamad frimansyah
No. Konfirm : 022-91330646

contoh konfirmasi transfer via sms:

“konfirm, nami, artos transfer, proyek”
“tos transfer, Dadan Permana, 112rb, fos”

” kanggo bates waktos transfer kaping 30 Agustus 2009 “.

hatur nuhun

20 Balesan to “Kaos Lebaran”

  1. Herman Resmana said

    Nami : Herman Resmana
    Warna : Hideung
    Jumlah : 1 (Hiji)
    Ukuran : M
    Alamat : Jl. Hegarmanah II No. 58 Pagentongan-Gunung Batu, Bogor Jawa Barat
    No.Hp : 08561192958

    diantos waleranna,…hatur nuhun

    • Herman Resmana said

      punteun aya nu kirang info na…..
      Nami : Herman Resmana (Pameget)
      Warna : Hideung (Pendek)
      Jumlah : 1 (hiji)
      Ukuran : M
      Alamat : Jl. Hegarmanah II No. 58 Pagentongan-Gunung Batu, Bogor Jawa Barat
      No.Hp : 08561192958
      (pesen na mah tetep hiji)
      Hatur nuhun

  2. Edyson said

    Nami : Edyson (Bp.Sheilla)
    Warna : Bodas pendek /pameget
    jumlah : 1 / hiji
    Ukuran : L
    Alamat : Jl. Peta Gang Sindang Asih VIII No.13 (Payunan Padepokan Seni sebelum Mollis Carrefour)
    RT.09 RW.04 Kelurahan Sukaasih Kecamatan Bojongloa Kaler Kodya Bandung.
    No. HP : 081572103474,022-92525239.

    Hatur nuhun

  3. Rizal Fauzi said

    Nami : Rizal Fauzi
    Warna : Hideung sareng Bodas pendek (pameugeut)
    Jumlah : masing2 hiji
    Ukuran : M (hideung), L(bodas)
    Alamat : Kp. Bojong Salak no. 120 Rt: 03/21 Cilampeni Kec. Katapang Kab. Bandung 40971
    No. HP : 081383308505

    diantos waleranna..Hatur nuhun..

  4. Azf said

    Nami :ASEP IRWAN
    Warna : hideung pendek (pameget)
    Jumlah : 1 (Hiji)
    Ukuran : M
    Alamat : Jl. Pasar Kidul no 45 Manonjaya TASIKMALAYA Jawa Barat 46197 No.HP 08122051046
    diantos waleranna. hatur nuhun…

  5. arie kharisma said

    dupi tos mesen teras d kirim na ka Jepang tiasa teu?
    mun aya ID YMessenger d add we d ” artiteaa ”
    atanapi SMS we k no sy +819013632809
    nuhun ah sateu acan na d antos we kabar na

    arie_nagasakiJp

  6. ENDAH TRISNAWATI said

    Nami :ENDAH TRISNAWATI
    Warna : hideung pendek & bodas pendek (pameget)
    Jumlah : 2 (dua) masing2 hiji
    Ukuran :M (hideung) & L (bodas)
    Alamat : Komp. Sespim Polri UT : 26 Lembang 40391
    HP : 081322040430

    di antos balesanana…nuhun…

    • ENDAH TRISNAWATI said

      kang punten, diralat …
      warna : hideung pendek(istri )& bodas pendek (pameget)
      ukuran : XL (hideung)& L (bodas)

      hatur nuhun

  7. ellysyafitri said

    ELLY SYAFITRI
    Nami : ELLY SYAFITRI
    Warna : Hideung (panjang)(istri)
    jumlah : hiji
    ukuran : M
    Alamat : Sekolah Alam Bogor Jalan Pangeran Ash-shogiri 150 tanah baru bogor utara
    no.hp: 081380790295
    diantos nya kang….

  8. Ady Kurnia Nugraha said

    Nama : Ady Kurnia Nugraha
    Warna : Hideung
    Ukuran : M dan L cowok
    Jumlah : 2
    Alamat : Jl. Makmur I No.2 Rt.01/04 Perum. Pondok Makmur kel. Gebang Raya kec. Periuk Tangerang 15132
    No HP : +6281310021014

    • Ady Kurnia Nugraha said

      lengan pendek

      • Ady Kurnia Nugraha said

        ralat…

        Nama : Ady Kurnia Nugraha
        Warna : Hideung
        Ukuran : M cowok lengan pendek
        Jumlah : 2
        Alamat : Jl. Makmur I No.2 Rt.01/04 Perum. Pondok Makmur kel. Gebang Raya kec. Periuk Tangerang 15132
        No HP : +6281310021014

  9. Rangga Romy said

    sarua urang Di dieu weh ah mesen na tiasa pan…?
    Nama: Rangga Romy
    Warna: Hitam Pendek
    Jumlah: 1(satu)
    Ukuran: XL
    Alamat: JL. JOKOTOLE NO.127A PAMEKASAN – MADURA 69174 Hpe :085697452660
    Hatur nuhun..diantos waleran na…wassalam

  10. irwan maulana said

    nami: irwan maulana
    warna:hideung pendek(pameugeut)& bodas pendek (istri)
    jumlah: 2 masing2 hiji
    ukuran: s dua2na
    alamat: cijerah 2 blok 9 gg.anggrek no.35 cimahi selatan 40534
    no.hp:022-76090699
    diantos kabarna hatur nuhun…

  11. Rully Syamsul Bachri said

    Nama : Rully Syamsul Bachri
    warna : hitam semua ( lengan pendek atw panjang data na di bawah kang)
    jumlah : 4 pcs
    Ukuran : 1 (size S-Lengan Panjang) ; 1 ( size M-Lengan pendek); 1 (size L – lengan Panjang ) & 1 (Size XL-Lengan Pendek)
    Alamat : Jl. Raya AL No. 36, Jatimakmur Pondok Gede Bekasi-Jawa Barat Kode Pos :
    Hp : 08125144434 / 021 8488245

  12. Ery said

    ngiring mesen
    nama : Ery Syahminudin
    Warna: Hideung
    Jumlah: 2
    Ukuran: M Cowok sareng S Cewek
    Alamat : Jl. Buru. Blok H No, 212. Megapolitan Cinere Estate. Cinere-Depok
    No Hp : 0888 9812919 / 021 7540137
    diantos… hatur nuhun

  13. A.S. Mulyana said

    nama : a.s.Mulyana
    wrna : hideung
    ukurn: M
    Jumlh: 1
    almt : Jl.Babakan Priangan V no.2A rt/rw 07/01 kel.Ciseureuh kec.Regol Kota Bandung Jabar
    HP : 085295458064

  14. Ganjar Nusaputra said

    Nama : Ganjar Nusaputra
    Warna : Hitam Pendek
    Jumlah : 1 (satu)
    Ukuran : XL
    Alamat : Perum Wisma Taman Agung Blok G No.16 Kec. Taman – Pemalang – Jawa Tengah
    HP. 081391823102
    Hatur nuhun pisan ah…diantos balesanna…

  15. Ronny Gumilar said

    Di dieu weh ah mesen na tiasa pan…?
    Nama: Ronny Gumilar
    Warna: Hitam Pendek
    Jumlah: 1(satu)
    Ukuran: XL
    Alamat: Margahayu Raya Jl. Yupiter IV Blok H2 No.22 Bandung 40286
    No. Hp: 085722232005, 081809696181, 022.70953939
    Hatur nuhun..diantos waleran na…wassalam

    • Nami :UJANG IRFAN HADIANA
      Warna : hideung & bodas pendek (pameget)
      Jumlah : 2 (dua) masing2 huji
      Ukuran : XL
      Alamat : Jalan Kecubung 6 No. 52 Perum Baros Kencana, Baros SUKABUMI Jawa Barat 43161
      No.HP 08156262887,
      diantos waleranna. hatur nuhun…

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: