Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Wilujeng Ngalaksanakeun Saum Ramadhan

Posted by Dendi Rustandi dina Agustus 20, 2009


wilujeng sasih siam

Assalamu’alaikum,

Hayu urang sasarengan Setting Niat, Upgrade Iman, Install Taqwa, Download Sabar, Upload Ikhlas, Delete Dosa, Approve Maaf, sareng Search Akhlakul Karimah, supados tiasa Login nu khusyu sareng  Connected ka Allah, sareng kahadean ka Sasama..

Mudah mudahan urang kenging hak Administrator dina waktos Signup ka Bulan Ramadhan, nu akhirna Hate janten Cleaning sareng Refresh dina waktos  Idul Fitri dongkap.

Ayeuna Ramadhan bakal kasorang, kalayan hate nu ikhlas, simkuring neda sih hapunten tina sagala kasalahan pon kahilapan nu dihaja atanapi nu teu dihaja, mugia urang tiasa ngalaksanakeun Ibadah Puasa kalayan  Hate nu wening disarengan niat nu Tulus Ikhlas lillahi Ta’ala… Amin

Dendi Rustandi

admin fosclub.wordpress.com & facebookna oerang soenda

HP : 081389014476 ; 021-98999611

4 Balesan to “Wilujeng Ngalaksanakeun Saum Ramadhan”

  1. faiq said

    haturnuhun kang dendi

  2. punten…abi ngiringan ah..

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: