Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Logika si Kabayan

Posted by Dendi Rustandi dina Agustus 19, 2009


kabayanDina hija waktu, si Kabayan luha – loho ka warung. Manehna nanya ka anu jaga warung, “Coca Cola sabaraha hargana?

Tilu rebu,” jawab nu jaga.

Cik meuli hiji!” ceuk si kabayan.Keur kitu si Kabayan ningali aya Fanta.

Ari Fanta sabaraha?” ceuk si Kabayan.

Sami tilu rebu!” ceuk nu jaga.

Ari kitu mah tukeurkeun wae ieu Coca Cola teh kana Fanta!” Geus narima Fanta Si Kabayan ngaleos. Ku tukang warung dihulag,

Bayar heula kabayan!

Naha make kudu mayar sagala?” ceuk si Kabayan. “Kapan Fanta mah panukeuran Coca-Cola?!“.

Tapi pan Coca Cola na can dibayar!” ceuk nu boga warung.

Naha make kudu mayar, pan Coca Cola na ge geus dipulangkeun deui ku uing ………………..

2 Balesan to “Logika si Kabayan”

  1. ambimax said

    caritana teh kurang lengkap juragan… teu di caritakeun… coca cola di tarima heula teu ku si kabayan teh…?

  2. […] [dicandak ti dieu] […]

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: