Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

SPBU

Posted by Dendi Rustandi dina Agustus 18, 2009


spbuSPBU.
Si Aki jeung incuna anu kakara asup ka kelas hiji SD di bonceng kana motor ka POM Bensin.
di POM Bensin, Incuna nanya ka aki na.
Si Incu: “Ki, ari SPBU teh naon hartina?.”
Si Aki: “SPBU teh singketan jang.!”
Si Incu: “Singketan nana naon ki.”
Si Aki: “S na = SOLAR, P na = Petramax/Premium, B na = Bensin.”
Si Incu: ” Ari U na naon ki.?”
Si Aki: “U na = Ulah Udud bisi kahuruan.!” bari mesem..
Si Incu: ” oh…bari rada kerung..”

2 Balesan to “SPBU”

  1. Udin said

    Ceuk sikabayan mah lain” SPBU” teh ceunah S= Solar P= Premium B= Bensin U= Uyup we ku maneh bisi haus mah…. Halah eta sikabayan…

  2. ikeu cartika said

    hehehe…..
    beu ku pinter nya si aki..sanaos mung ukur pinter ngeles ge…

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: