Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Nimbulkeun Panas

Posted by Dendi Rustandi dina Agustus 18, 2009



Nimbulkeun Panas
Guru : “Mid, salian ti seuneu, naon deui nu bisa nimbulkeun panas?”
Emid : “Kabogoh, Pa.”
Guru : “Kabogoh ?”
Emid : “Muhun, Geuningan upami kabogoh abdi reureujeungan jeung batur, sok panas kana hate.”
Guru : “Ah, maneh mah.”

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: