Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Si Kabayan Balik ti Jepang

Posted by Dendi Rustandi dina Agustus 11, 2009


kabayan Si kabayan kakara datang ti Jepang. Di Jepangna teh manehna tas ngayakeun panalungtikan ngeunaan pertanian. Datang ka lemburna tuluy ngayakeun ceramah di hareupeun para patani. Ari ceramahna teh
ku basa Jepang anu ditarjamahkeun ku Si Ibro.

Kabayan : Toshiba to kawasaki, watakushi, wa nipondenso no mitsubishi fuso desu neh……

Si Ibro : Bapa-bapa jeung aki-aki. Kuring kakara datang ti Jepang, ayeuna didieu rek ngayakeun ceramah ngeunaan hama fuso…..”

Kabayan : Chotto mitte Tohatsu to Komatu, Are wa Teijin Tetoron Colt mini.

Si Ibro : Kudu diconto Si Toha jeung Si Komar. Tadina rajin melak pare
ayeuna ganti melak engkol”

Kabayan : Sanyo Fuji Color National Gobel…!

Si Ibro : Lamun halodo, nyebor kudu make Sanyo, ulah poho dikolor ambeh
henteu gubal- gabel….!

Hadirin surak ayeuh-ayeuhan…………

19 Balesan to “Si Kabayan Balik ti Jepang”

  1. tatang suherman said

    euleuh-eleuh eta…

  2. Dhani said

    Hha”ha..
    Asal pisann.. dasar kabayan.. c ibro deuih saruana

  3. DREWWWWWWW said

    hebatttttttt..lah…….eta carita urang keur sedih jadi bungah euyyy

  4. Ichsansyah said

    mani lucu pisan,.
    ieu mah panghibur kanggo urang sunda pisan…
    hatur nuhun pisan…wilujeung

  5. lucky man said

    hehehehe.. ngan can seuri lepas da caritana pondok

  6. Herman Resmana said

    hahahahah…..duh meni dugi ka nyeri patuangan

  7. resnaresna said

    Saur doel sumbang : kamarana ari urang sunda? Desebut euweuh da aya…
    Disebut aya …heueuh kamarana atuuuh…..
    Tah kang doel ngiringan geura di dieu! Urang sunda sadayana ….ngumpuuuul dugi ka ngompol.
    Hehehe….sanes kitu baraya????

  8. resnaresna said

    Naha pondok carita teh kang? Soalna tos lami teu
    Seuseurian….

  9. detria said

    ha ha ha…ari caritana mah lumayan tibatan urang ngalamun mending maca carita ieu.ngan…hanjakal ahirana kudu ditutupan eta tah ulah… poho dikolor ambeh hnteu gubal-gabel.

  10. ADI Jajaka Sunda Tea said

    aya nu kirang ieu carita teh…..
    teu aya ilustrasi na, cobi mun pas gubal gabel aya ilustrasi na pasti seru😀
    heuheuheuheuheuheuheu

  11. adang said

    hahaha… tapi pondok teuing caritana

  12. heuheuheuheu….
    cape geuning seuri teh…

    • Dendi Rustandi said

      hahahaha,muhun tapi da raos gening ari seuri bareng jeung batur mah,ngan ulah soteh mindeng teuing seuri sorangan bisi disebut jalmi kirang,hhahaahha i love u full

  13. Diky said

    meni pondok ..

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: