Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Bisi Gelo Euy

Posted by Dendi Rustandi dina Agustus 11, 2009


persibLamun manéh jadi Christian Vieri anu kamari ngasupkeun 2 gol ka gul Senegal… Cik manéh nék kumaha?” Ibro nanya ka Junéd.

Ari déwék mah euy… Nék mantuan tim Maung Bandung méh teu kéok waé!” témbal Junéd.

Ari manéh Japra?” Ibro nanya ka si Japra.

Lamun déwék kawas manéhna… Jagoan maén bal, beungeut kasép, awak jalugjug jangkung… Déwék mah nék néangan pamajikan wé unggal lembur… Sugan wé atuh anak déwék anu lalaki jarago méngbal. Atuh lamun awéwé gareulis rupana indo jaradi pamaén sinetron… Tah kitu, euy!

Ari manéh, Kardun?

Ah déwék mah moal parna teuing ngalamun téh… Bisi gélo euy… Ieu gé mikiran hutang rantuy di unggal warung geus satengah gélo… Komo deui mikiran nu kitu, nambahan meureun jadi tilu parapat gelo..!!!

Saurang nu Mairan to “Bisi Gelo Euy”

  1. lam kenal kang…
    aih …kaparengan muka facebook, trus ningali aya foto hasil editan sim kuring tambil di facebookna urang sunda…
    nuhun lah tos nampilkeun..gambar persib..kasebelasan kareueus urang sadayana..

    bilih bade pesen design persib nu sanesna mangga ku abdi kin di damelkeun..

    wassalam
    nadasumbang

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: