Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Rumpi Calon Miss Asia

Posted by Dendi Rustandi dina Agustus 10, 2009


putri indonesiaSabada istirahat seleksi Miss Asia calon-2 ti Indonesia, Thailand jeung Phlipina pada ngarumpi ngadongengkeun ciri khas nu aya di nagarana masing-2.
Miss Philipina : “Ciri khas nu terkenal ti Philipina nyaeta jukut manila”.
Miss Indonesia : “Abdi tos terang da di Indonesia seueur nu melak jukut manila”.
Miss Philipina : “Oh nu aslina ti Philipina mah halus pisan benten sareng nu dipelak di Indonesia, tah kieu contona halus p[isan sareng gomplok…” (miss Philipina nyontohkeun bari ningalikan nu aya dina lancingan lebetna)..
Miss Thailand : “Mun di Thailand nu paling terkenal jambu Bangkokna”.
Miss Indonesia : “Abdi tos terang da di Indonesia seueur tangkal jambu Bangkok”
Miss Thailand : “Oh benten da nu asli ti Thailand mah jambuna buled pisan sareng kulitna halus, tah kieu contohna….” (miss Thailand nyontohkeun bari ningalikeun barang nu aya dina lebet BH-na)…
Miss Indonesia : “Mun di Indonesia nu terkenal KEONG EMAS-na”.
Miss Thailand sareng Philipina babarengan : “Nu kumaha contohna ?”,
Miss Indonesia : “Keong Emas teh siga kieu yeuh…” (miss Indonesia metakeun, muka calana jerona terus nonggeng….)….hahaha

Saurang nu Mairan to “Rumpi Calon Miss Asia”

  1. ADI Jajaka Sunda Tea said

    heuheuyyyyyyyyyyy
    asa hoyong ningal keong emas nu jiga kitu :-))

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: