Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Dina Angkot

Posted by Dendi Rustandi dina Agustus 10, 2009


angkotKacaritakeun poe harita dina jero angkot pinuh pisan ku penumpang…
Teu kanyahoan timana asalna ujug ujug peledek weh bau hitut anu bau jeung haseum matak peurih kana panon.
Sakabeh penumpang katut supir ge apal eta teh bau hitut.
ngan kudu ka saha nuduhna da hitutna euweuh soraan jaba kapan dina angkot mah lain forum ngadu hitut..
teu eleh akal si supir ngomong ka kabeh penumpang bari rada nyentak: “Nu hitut can mayar ongkos euy!!!”
spontan nu di juru pangtukangna ngajawab bari tipopolotot: “enggeus aing mah mayar tadi!!!”
Halah siah nu hitut kajebak jadi weh kabeh apaleun saha pelaku hitut teh sabenerna…

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: