Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Abah Sastra

Posted by Dendi Rustandi dina Agustus 10, 2009


abahAbah sastra sabada tatamba mah jagjag ngan hanjakal aya masalah.
Basa abah sastra jalan jalan ka jalan aspal, abah sastra ngagantawang ka pajabat jalan: dasar pajabat jasa marga mah taya kapalay, naha jalan aspal taya yang rata?
pajabat jalan : “apa sababna bah?”
Abah sastra : mana ada jalan yang rata?
Pajabat jalan : “Ah abah mah ada ada aja, jalan mah rata bah, ngan abah mapahna rarampayakan, mangga campa alat jalan abah”.
Abah sastra : “Wah maaf jang, abah yang salah, alat jalan abah yang ga rata mah, yang kanan rada panjang batan barayana, alatan ragrag na tangkal nangka”

2 Balesan to “Abah Sastra”

  1. lkeu cartika said

    hahaha…..abah sastra mah aya aya sajah ah nya…

  2. dali said

    wah… abah nyaan tah.. alat jalanna yang ga rata atawa calana na ngambayyyyy

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: