Club Facebookna Oerang Soenda

Urang Sunda Hudang Euy!!!

Oray Mabok

Posted by Dendi Rustandi dina Agustus 5, 2009


oray mabok

oray mabok

AYA oray baong kacida, sanajan geus rumahtangga tur reuay ku anak gѐ, angger wѐ kana gawѐ mabokna mah teu eureun-eureun. Taya poѐ jeung peuting anu kaliwat, kudu baѐ mabok. Upama dina sapoѐ teu mabok tѐh, ѐta oray katempona siga nu langlang-lingling.
Hiji peuting, ѐta oray teh katѐmbong keur mabok di hiji bar. Mabokna kaitung beurat, sabab mulang ka imahna ge kudu dibѐbѐyѐng ku pagawѐ bar. Barang datang ka imahna, ujug-ujug goak we manѐhna ceurik.
“Naha anjeun bet ceurik ?” ceuk pagawѐ bar nanya.
“ Nya tangtu bakal ceurik, sabab kuring ngarasa sedih,” ceuk ѐta oray.
“Naha sedih ku naon ?”
“Itu pamajikan kuring . . . maot !”
“Mana pamajikan anjeun tѐh ?”
“Itu tuh nu ngarѐngkol di juru !” ceuk ѐta oray bari nuduhkeun ka juru imahna.
“Mana pamajikan anjeun ? Nu ngarѐngkol di juru mah lain pamajikan anjeun, tapi . . . selang ! Matakna ari mabok tѐh ulah kamalinaan, selang ngalumbruk gѐ disangka pamajikan,” ceuk pagawѐ bar bari seuri.

Advertisements

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: